- Хамир
- орд 5 қ.к.
- шир 2,5 стак.
- тухм 2 д.
- шакар 1 қ.к.
- намак 1/3 қ.м.
- равғани растани 1қ.к.
- Барои зербакаш
- творог 300 г
- шакар 2 қ.к.
- сметана 2 қ.к.
- тухм 1 д. (ё 2 зарди)
- намак дилхоҳ
Тарзи тайёркуни:
Тухм, намак, шакарро ба хам зада, шир ва ордро ҳамроҳ менамоем ва омехта мекунем. Баъд равғани растаниро ҳамроҳ карда, боз як бори дигар омехта мекунем. Блинчикҳоро бо тарзи одди мепазем, яъне тобаро(сковородкаро) гарм карда ба он каме равғани растани мерезем, баъд блинчикҳоямонро дар тоба мепазем.
Зербак:
- творогро бо шакар, сметана,зардиҳои тухм якҷоя карда, намак мекунем. Инчунин шумо метавонед ба зербакатон меваҳои қоқшударо ҳамроҳ кунед.
Дар дохили блинчик зербаки тайёршударо андохта, онро ба мисли конверт печонда, дар равған ҳарду тарафашро мепазем.
Блинчикҳои шумо тайёр шуданд.
Бо иштиҳои том!!
Комментарии
Отправить комментарий